Tässä tätä nyt olisi, kesän satoa Silmänisku

Alkukesästä neulottu kietaisuvillatakki Liljalle, nappi edestä puuttuu vieläkin kun en ole sitä täydellistä vielä löytänyt etsinnöistä huolimatta. Täytynee pitää kiirettä tai koko takki ehtii jäädä pieneksi. Lankana Nalle, keltaiset koristevirkkaukset 7 veljestä. Ohje GarnStudion sivuilta, sovelsin jälleen oman maun mukaan.

Tällainen verkkokassi syntyi Suuren käsityölehden ohjeella (taisi olla toukokuun numerossa) Novitan Cotton Luxus eco-langasta. Alkuperäisessä ohjeessa lanka oli hamppua. Tästä piti tulla miulle sellanen yleiskassi, mutta mahtavan tilavuutensa vuoksi siitä sukeutui vauvan lelukassi Nauru Kassi käytössä:

Olen täysin rakastunut Novitan uutuuslankoihin, varsinkin Puroon, josta tämäkin vauvan villatakki on neulottu. Ohje Novitan syksy-lehdessä ja langan värinä Ruska. Oli tarkoitus tehdä villatakki täksi syksyksi mutta arvion koon hieman yläkanttiin ja takki sopinee ehkä ensi keväänä Kieli ulkona Ostin heinäkuussa Helsingistä ihanan ruusupuisen pyöröpuikon jolla tätä lankaa on ilo neuloa! Tästäkin näköjään puuttuu vielä napit, noloa...

Lisää saavutuksia Purosta, eli huovutettu penali.

Ja ihanin herkku viimeisenä, raitakaulaliina josta olen kauan haaveillut. Tässä on käytetty kaikkia kuutta Puro-langan väriä vaihdellen, huivin pituus noin pari metriä. Nyt ei kaulaa palele syksyn viimassa!