Iisalmen Prismassa oli langat ja käsityötarvikkeet 15 % -alennuksessa, joten adoptoin sieltä nämä ihanaiset Novitan Hahtuvaiset ja huovutusalustan. Kukaan ei varmaan ikinä arvaa mitä näistä syntyy? No joulukortteja varten ostin, kuusenvihreää, joulunpunaista, hangenvalkoista ja vielä tuollaista violettiin vivahtavaa viininpunaista. Pitäis vielä löytää jostain huovutusneulain, katkaisin ainoan huovutusneulani vuosi sitten enkä ole sen koomin uutta ostanut... Taisin kyllästyä yhdellä neulalla huovuttamisen hitauteen.

Tähän villapesään voisi vaikka nukahtaa...

Loppukevennykseksi Liljan uusin syyshattu, virkattu 3,5-koukulla seiskaveikan jämistä joita miulla riittää kymmeniä pikkuisia keriä ja värejä yhtä paljon. Idean sain tästä kivasta kirjasta:

Hanna Välitalon Siksakkia, silmukoita ja pala suklaakakkua. Kirja tuli Unelma -kirjakerhosta ja rakastuin siihen heti. Teos sisältää paljon tuunausohjeita kuten Villasukanvarsipeiton, mutta myös ihan "uusia" ohjeita, esimerkiksi ihania vauvaneuleita. Sain omaan myssyyni idean kirjan Etnopiposta, ohje oli pienemmälle vauvalle tarkoitettu ja kerrokset erilaisia. Tulos oli onnistunut ja lämmittää lapsen päätä värikkäästi!