Elämäni toinen itsesuunniteltu neulemalli, unipussi vastasyntyneelle. Tämä on myös ensimmäinen tilaustyöni, nettitutun maaliskuussa syntyväksi lasketulle vauvalle.  Kuvaushetkellä lähistöltä ei löytynyt sopivia pienokaisia joten Liljan pupu sai toimia mallina:


Tiitiäisen unipussi (oma mallini)

Keltainen lanka on Gjestalin Siljaa, punainen ja oranssi Naganoa. Neulottu kutosen bambuisilla sukkiksilla ja ruusupuisella pyöröllä kaksinkertaisella langalla, pääntien ainaoikea vitosen pyöröllä. Lankaa meni 210 g. Pussin pituus on n. 60 cm joten pikkuinen mahtuu siellä uinailemaan pitempäänkin kuin pari ensimmäistä elinviikkoaan.

Unipussi on neulottu pyörönä alhaalta ylös, ja pussin suulla on ainaoikeaa sekä virkattu reunus kiinteitä silmukoita. Etuosa on ylhäältä avattavissa ja siinä on kaksi nappia, ylimpänä virkatut solmimisnauhat yksinkertaisesta Naganosta. Kirjoitan ohjeen ainakin itselleni muistiin, jos jotakuta kiinnostaa niin voisin sen jakaa tavalla tai toisella.

Olen tyytyväinen lopputulokseen, toivottavasti myös pussin tilaaja ja uusi käyttäjä pitävät siitä! Tästä se neulesuunnittelijan ura urkenee...

Tai leipuriksikin voisin ruveta, leivoin eilen ensimmäistä kertaa elämässäni itse pullaa:

Aika hyvin onnistui nämäkin!