Mitä tapahtuu kun yhdistetään villamaanikko, isoisoäidin vyyhdinpuut, uudenuutukainen kerijälaite ja kasa lankavyyhtejä?


Ja tämä on vasta alkua...

Mummolla sattui olemaan kahdet vyyhdinpuut joista toiset, äitinsä vanhat, hän luovutti käyttööni viime viikolla. Ne olivat majailleet komeron perällä useita vuosia ja olivat melkoisen likakerroksen peitossa. Puut kuitenkin saatiin puhtaaksi ja ne pääsivät heti töihin.


Oli vain yksi ongelma: itse käsin kerityt lankakerät ovat niin kovin rumia, niitä ei voi aloittaa sisäpuolelta, ja ainakin miun käsissä syntyi vain kivikovia palloja. Tarvittiin siis kerijälaite. Tässä kohtaa mies astui esiin ja tilasi miulle sellaisen synttärilahjaksi! Ihana mies! Kerijä tilattiin Tinttamarellista ja se saapui eilen.


Paras syntymäpäivälahja ikinä! Alle vuorokauden käytön jälkeen olen jo valmis vannomaan kerijälaitteen nimeen. Kummalta kerältä sinä neuloisit mielummin, tältä kivikovalta köntiltä?


Vai tältä pehmoiselta rullalta, jossa väriliu'ut erottuvat ja lankaa luistaa sulavasti kerän sisältä?


Arvasin.

Tilasin samantien Tinttamarellista Dropsin pellavalankaa josta aion tehdä pyyhekokeiluja. Pellavapyyhe kun kuulemma on paras pyyhe maailmassa... Kuvassa näkyy myös vyyhdinpuiden puuruuvi, ei tosiaan ole kovin moderni tämä kapistus!


Tinttamarellissa oli meneillään synttäriviikko, ja joka päivä oli tilaajien kesken arvonta. Mie satuin voittamaan lauantain palkinnon:


Vyyhti Teetee Cacaota ja Knit Pro Shawl Pin. Huivineula on aivan ihana ja sille löytyy varmasti käyttöä mutta tuo Cacao sen sijaan... Väri on hivenen... ätläkkä.   Mitä kummaa tästä voi neuloa?