Se on kaunis. Se on pehmeä. Se on valmis!


Malli: February Lady by Pamela Wynne (ravlink)

Lanka: Cascade 220 wool, menekki nöttöstä vajaa 500 g kokoon M (pitkillä hihoilla)

Puikot: nro 5, ruusupuiset

Ravelryssa

Langat hankin ystävänpäivävierailulla Kujeesta ja takki pääsi puikoille helmikuun viimeisinä päivinä. Cascade 220 on ehkä paras lanka ikinä! Pehmoinen, kauniisti neuloutuva ja upeat värit! Palmusunnuntain talvivalo teki uudesta lempineuleestani keltaisemman kuin se itse asiassa onkaan, tässä vanhemmassa postauksessa langan sävy on lähempänä oikeaa. Kuvaajana toimi Vaari ja kuvaustaustana Oulun Mummolan takana avautuva metsä.


February Lady on loistava malli, ja helppo neuloa kun on kerran alkuun päässyt. Yläosan lopussa miulla oli tosin pieniä hankaluuksia saada se hirveä määrä langankiertoja asettumaan tasaisesti lisäyskerrokselle, purin ja neuloin sen ainakin kolmesti. Ohje oli mielestäni hivenen puutteellinen siinä kohtaa...

Saumaton takki on loistava keksintö, miun saumat kun ei ole ihan kauneimmasta päästä. Mallissahan on alunperin 3/4-hihat, mie neuloin omaani pitkät. Näin se on mielestäni käytännöllisempi ja ennen kaikkea lämpimämpi. Lanka riitti juuri ja juuri, ja nappien kiinnitykseenkin jäi pätkä. Kaiken muun hyvän lisäksi Cascade 220 on siis hyvin riittoisa, täysimittaiseen villatakkiin vain viisi vyyhtiä!

Kuten kuvista näkyy, maaliskuisessa metsässä lunta on vielä melkoisesti, joten eiköhän tämä neule pääse kovaan käyttöön samantien.


Ei vielä hiirenkorvia...