Meille muutti uusi asukas.


Se on pehmeä ja villainen, ja viihtyy parvekkeella narsissien keskellä. Sisällä ollessaankin se haikailee ulos kukkien juurelle kellimään:


Malli: Elefante (ravelry) by Susan B Anderson

Lanka: 7 veljestä, sininen mummon kerästä, keltainen ja oranssi omia jämäkeriä. Menekki ehkä n. 40 g.

Puikot: Knit Pro-sukkikset 3,25 mm. Korviin virkkuukoukku 3,5.

Ensimmäinen neulomani pehmoeläin, ihan hauskaa vaihtelua. Ensin neuloin jalat, sitten vartalon ja pään jotka täytettiin neulomisen lomassa. Lopuksi virkkasin korvat, ja sitten ompelin kaikki osat kiinni toisiinsa. Oli muuten yllättävän vaikeaa saada jalat asettumaan suht symmetrisesti, saati korvat.

Elefante on ollut kuvien ottamisen jälkeen kovassa testikäytössä ja on toistaiseksi vielä koossa!


(Hups, kevätpölyä ikkunalaudalla... Eihän sitä nyt siivoomaan ehdi kun täytyy NEULOA!)

Villaviidakko ei ole kirppisblogi, mutta nyt on vaan pakko hehkuttaa miten ihanan ja siistin juhlamekon löysin Liljalle! (Mie en yleensä löydä kirppiksiltä yhtään mitään.) Kuopiossa on kiva lastentarvikekirppis Pikkuvanha Nurkka jossa löytöjä voi tehdä helposti, kun vaatteet on tangoille lajiteltu koon ja mallin mukaan. Kesällä on ainakin tiedossa miehen siskon rippijuhlat ja miun serkun häät, nyt on bilekolttu valmiina!

Blogi vaihtoi taas asuaan, tämä on nyt Se Oikea Pohja, miun ikioma jota ei ole muilla. Bannerikuvakin on miun. Valtavat kiitokset BlogValleyn sivupohjatehtaalle!