Tällä viikolla Villaviidakossa on ompelukone surissut ja kaupoilla on myös käyty. Tekeillä on Liljalle Marimekon raitakankaasta liivihame, se odottaa neppareita. Kuvassa viimeisimpiä ostoksia.

- Alimmaisena mansikka-kukkapuuvillaa, Tiimarista ostettu 180 x 140 cm pöytäliina, maksoi 4 e. Metrihinnaksi jäi siis reilut 2 e! Suunnittelin tästä hametta ja Liljalle kesämekkoa, mutta se näyttää harvinaisen hyvältä pöytäliinanakin. Saa nähdä mitä sille tapahtuu...

-Vaaleanvihreästä ruusupellavasta tulee miulle kesähame, Silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua -kirjan ohjeella. Eurokankaasta.

-Päällimmäisenä Eurokankaan palalaarista ihanaa kuviollista trikoota, siitä tulee tunika jos osaan käyttää kaksoisneulaa ja ompelemaan trikoota. (En voi tietää osaanko, kun ei ole ikinä kokeillut!)

Teeteen Popparia ostin Kauppahallin Lankamatkasta kahdeksan kerän pussin kahdellakympillä, ovh. 48 e. Löytö! Maissilanka on ihan uusi tuttavuus, siitä neuloutunee jotain kesäistä ja keveää.

***

Huomenna alkaa toukokuu ja samalla Jämäprojekti! Olen ensimmäistä kertaa mukana, suunnitelmissa on väkertää ainakin Liljalle kesähattu ja kevyet lapaset, ja salaiselle neuleystävälle jotain salaista!

Löysin toisen ihan loistavan vaihdon ja ihan viime tingassa, tänään vielä ehtii ilmoittautua!

Hilpeää Vappua kaikille!