...uutta pipoani!

Pääni on palellut kunnon pipon puutteessa koko syksyn joten olihan sellainen pakko tikutella kaikkien joululahjojen lomassa. Tarvitsin suuuuren päänlämmittimen koska ison päänympäryksen lisäksi miulla on iso tukka!

Idean malliin sain Novitan tämän syksyn numerossa olleesta isosta palmikkopiposta. Lankana käytin toisen Lankamaailma Nordiasta viime viikonloppuna ostamistani Natur Uld -keristä (100 % villaa), sadan gramman kerä meni lähes kokonaan. Joustin seiskan ja loppupipo kasin puikoilla. 

Päähineestä tuli uusi rakkauteni, suloisen pehmoinen, pullea ja lämmin. Natur Uldia oli mukava neuloa ja paksuilla puikoilla pipo valmistui parissa tunnissa. Langan väri on ihana violetti, seassa aavistus punaista!

Tänään oli taas neuletapaaminen Kuopiossa, tällä kertaa Taitokeskuksella. Meitä ei ollut paikalla suurta joukkoa mutta hauskaa oli jälleen, juteltiin mukavia ja juotiin glögiä. On mukava päästä aika ajoin muiden lanka-addiktien seuraan! Neuloin taas Auraa joka alkaa olla jo hyvällä mallilla.

Huomenna lähdemme Liljan kanssa kotikonnuilleni Lappeenrantaan viikoksi kyläilemään, jee!