Miulla on tapana kysellä ystäviltä ja sukulaisilta -joita aion lahjoa jouluna- heidän neuletoiveitaan, jotta lahjat tulevat sitten oikeaan tarpeeseen eivätkä jää kaapin pohjalle lojumaan. Hyvä ystävä kotipuolesta "tilasi" tummat lapaset:


Seiskan puikoilla tumppujen neulominen on todella joutuisaa! Toinen syntyi keskiviikkona Greyn anatomiaa katsellessa ja toinen eilen Mentalistin seurassa. Omista varastoista ei löytynyt yhtään tarpeeksi tummaa lankaa (!) joten ei kun lähikaupan lankahyllylle. Mustaa Novitan Tempoa kului noin 65 g, mukava oli neuloa. Ohje Novita syksy/09 -lehdestä. Olohuoneeseen piti kyllä sytyttää ylimääräinen valo että näin sysimustaa lankaa näki illalla väsyneillä silmillä neuloa vaikka se paksua onkin... (Pahoittelen huonoja kuvia, tähän aikaan vuodesta mustan langan kuvaus päivän kirkkaimpanakin hetkenä on toivoton tehtävä.)

***

Sunnuntaina se on sitten vihdoin edessä, muutto uuteen kotiin Kuopioon. Elokuusta asti meillä oli haku päällä ja vasta marraskuun viimeisinä päivinä kävi tuuri ja saimme kohtuuhintaisen vuokrakolmion kerrostalosta Kelloniemestä, Kuopion pohjoispuolelta. Ihan viime hetkellä sattui koti löytymään, päästään asettumaan jouluksi 

Asunnossa oli aika hurjannäköiset seinät, joten molemman makuuhuoneet tapetoitiin viime tiistaina. Itse valitsin tapetit ja isovanhempani tulivat auttamaan hommassa, kun mies ei töiltään ehtinyt remonteeraamaan. Lopputulos oli upea ja nyt koti on muuttovalmis, sinne onkin jo rahdattu muutama laatikko&säkki poikineen. Ihanaa saada vihdoin vähän avaruutta ympärilleen, saamme nimittäin melkein 25 neliötä lisää tilaa!

Tällaisen seinän ääressa bloggaan ensi viikosta lähtien: