Kun muutimme uuteen  asuntoon joulukuussa, aloin heti katsella ja miettiä paikkaa lankahyllykölle. Tätä ennen miun villat on saaneet olla melko villeinä ja vapaina, ilman kuria ja järjestystä ympäri kämppää... Tässä isommassa kodissa on onneksi suurehko vaatehuone josta valtasin oitis langoilleni oman osaston. Haimme rautakaupasta 180 cm korkean teräshyllykön joka koottiin (okei, mies kokosi) ja pultattiin tiukasti kiinni seinään. Sitten vaan lankoja lastaamaan!

Kerät ja vyyhdit olivat muuton jäljiltä isoissa jätesäkeissä (neljä säkkiä, hehheh) joiden sisällä ne oli pakattu pienempiin pusseihin. Pari päivää olen nyt purkanut niitä pusseja ja koittanut saada tuohon hyllyyn jonkinlaista järjestystä. Miulla oli onneksi muutama hyväkuntoinen säilytyslaatikko, kun ei niitä kaikkia keriä voi oikein avohyllyyn asetella jos haluaa säilyttää ne priimakunnossa. (Taloudessamme näet asuu mahtava ja salamannopea langantuhoaja vauvan muodossa.)

Tässä parin laatikon sisältö:

Paksuja villalankoja:


Sukkalankoja: (Zauberball näyttää joltain eksoottiselta papukaijalta tuossa päällä.)


Ohuita villalankoja: (Laatikkossa on hieman tungosta näin Tallinnan reissun jälkeen...)


Ja vielä herkkuvyyhtejä ylähyllyllä köllöttelemässä:


Miulla ei ole aavistustakaan kuinka monta kiloa lankaa omistan, noita kun on vielä kassikaupalla järjestelemättä. Meillä on onneksi pian Kuopion seudun neuletapaamisessa lankakirppis jonne jokainen voi tuoda varastoistaan lankoja joilla ei tee mitään ja ottaa sitten muuta tilalle, miulla kun sattuu sellasia "mitä ihmettä mie ajattelin"-keriä olemaan melko runsaasti...

Nyt lähden palauttamaan kuriin vielä muutaman vyyhdin kun vielä jaksan. Puikoilla parhaillaan herkkulankaa!